Tyčový magnet (MT)

Magnetická tyčMagnetické tyče priemeru 25 a 30 mm osadené veľmi silnými neodymovými NdFeB magnetmi.Vďaka dosiahnutiu veľmi tenkej steny krycej trubice, je výsledná magnetická sila na povrchu magnetickej trubice 6.300 a 8.900 G! Pomocou týchto magnetických tyčí si môžete sami zostaviť ľubovoľný magnetický separátor.

Výrobok je skladom ihneď k dodaniu.
KÚPIŤ MAGNET

Tento výrobok vyvíja a vyrába naša spoločnosť. Montáž a servis vykonávajú naši odborne vyškolení technici.

Potrebujete poradiť? Ozveme sa Vám.
POSLAT DOTAZ

VIACEJ INFORMÁCIÍ NA ŠPECIALIZOVANOM WEBE

Možnosti použitia magnetických tyčí

Magnetická tyčMagnetické tyče pomocou závitu jednoducho našrobujete na ľubovoľný nosič a vytvoríte tak magnetický rošt. Vylepšenou verziou je umiestniť magnetické tyče ešte do nerezových trubíc z dôvodu ich čistenia. Po vytiahnutí z týchto trubíc kovy odpadnú - bohužiaľ ale dochádza k výraznému úbytku magnetickej sily.

Magnet do textilných filtrov (MTF)

Zachytené nečistoty na magnetickej tyčiTieto magnetické separátory obsahujú veľmi silné neodymové magnety NdFeB a vďaka tomu je ich separácia veľmi účinná. Tento separátor sa vloží dovnútra látkového filtra, čím sa výrazne zvýši účinnosť filtrácie a zároveň predĺži životnosť látkových filtrov.

 

Zloženie magnetického separátora pre látkové filtre

Tento magnetický separátor sa skladá z jednej alebo dvoch magnetických tyčí a z nerezového nosiča, v ktorom sú tyče vložené. Celé toto zariadenie sa potom vsunie dovnútra látkového rukávového filtra. Výrazne sme zjednodušili upevnenie magnetickej tyče v nerezovom nosiči, preto nie je potrebné žiadne skrutkovanie.

Samotné látkové filtre bežne zachytávajú nečistoty až od veľkosti 20 mikrometrov. Naše magnety do textilných filtrov majú akreditovaným skúšobným laboratóriom overené zachytávanie kovových nečistôt od 1,5 mikrometrov.

Výhody magnetu ve textilnom filtri

  • Zachytáva kovové nečistoty od veľkosti 1,5 mikrometrov
  • Predlžuje životnosť textilného filtra
  • Vysoká účinnosť filtrácie
  • Prispôsobenie vašim požiadavkám
  • Veľmi ľahké čistenie vďaka leštenému povrchu tyčí
  • Bezpečnostná prepážka medzi magnetickými tyčami - zníženie rizika úrazov

Výrobok je skladom ihneď k dodaniu.
KÚPIŤ MAGNET

Tento výrobok vyvíja a vyrába naša spoločnosť. Montáž a servis vykonávajú naši odborne vyškolení technici.

Potrebujete poradiť? Ozveme sa Vám.
POSLAT DOTAZ

 

Použitie magnetu do priemyselných textilných filtrov

  • Toto magnetické zariadenie sme úspešne inštalovali napríklad v potravinárskom a strojárskom priemysle
  • Podľa našich skúseností je nerezový nosič s magnetickými tyčami rozmerovo zlučiteľný s drvivou väčšinou látkových filtrov. V prípade, že používate látkové filtre iných rozmerov, tak tomu nerezový nosič prispôsobíme.
  • Slúži na zvýšenie účinnosti separácie už existujúcich látkových filtrov.
  • Magnety do rukávových textilných filtrov vám zapožičiame na vyskúšanie.

Aké materiály dokáže triediť

  • Veľmi jemné kovové nečistoty z tekutín.

Čistenie magnetov do filtrov

Čistenie magnetu do textilných filtrovMagnetické tyče vyrábame v leštenom prevedení, čo výrazne uľahčuje ich čistenie. Tomu tiež napomáhajú nemagnetické konce týchto tyčí, preto je ľahké kovy z tyče zotrieť.

  1. Zatiahnutím za krúžok vytiahnite čap z otvoru v magnetickej tyče ( čap je na pružine, takže drží magnetickú tyč na požadovanom mieste )
  2. Magnetickú tyč vysuňte z čapu na spodnej strane nerezového nosiča. Teraz ju môžete pohodlne očistiť od zachytených nečistôt
  3. Čistenie magnetu do textilných filtrovSpätná inštalácia - nasaďte magnetickú tyč na čap v spodnej strane nerezového nosiča a potom zatiahnutím za krúžok vysuňte horný čap a vložte magnetickú tyč. Čap zapadne do pripraveného otvoru v hornej strane magnetickej tyče a tyč zaistia v nerezovom nosiči.

Súbory na stiahnutie