VÝROBkY

MENU

Magnetické metly

Chcem prejsť do e-shopu

Magnetické metly s feritovými magnetmi

Magnetické metly umožňujú zber kovových nečistôt na podlahách (špon, klincov, brusného prachu) v dielňach, továrňach, halách alebo parkoviskách. Vďaka nastaviteľnej výške pojazdu je možné magnetickú metlu použiť aj na nespevnenom povrchu. Model s kolieskami umiestnenými vzadu je vhodný na upratovanie priamo pri stroji alebo stene.

Magnetické metly s neodymovými magnetmi

Magnetické metly umožňujú zber kovových nečistôt na podlahách (špon, klincov, brusného prachu) v dielňach, továrňach, halách alebo parkoviskách. Vďaka nastaviteľnej výške pojazdu je možné magnetickú metlu použiť aj na nespevnenom povrchu. Model s neodymovými magnetmi sa vyznačuje veľkou účinnosťou pri upratovaní.

Magnetické metly šírky 1000 mm

Magnetické metly šírky 1000 mm nájdu predovšetkým uplatnenie pri upratovaní väčších plôch. Použitím tejto metly ušetríte čas strávený pri upratovaní a zabránite víreniu prachu pri zametaní. Metla je vybavená pomocným stojanom, uľahčujúcim manipuláciu pri čistení.

Magnetické metly pre vysokozdvižné vozíky

Magnetickú metlu pre vysokozdvižné vozíky ľahko umiestnite na lyžiny vysokozdvižného vozíka. Je určená predovšetkým na zber kovových nečistôt na veľkých plochách. S metlou sa dobre manipuluje a jednoducho sa čistí.

Magnetické metly pre upratovacie vozíky

Magnetickú metlu pre upratovacie vozíky jednoducho umiestnite na prednú alebo zadnú časť upratovacieho vozíka. Je určená predovšetkým na zber kovových nečistôt na veľkých plochách. S metlou sa dobre manipuluje a jednoducho sa čistí.

Magnetické metly pre letiskové plochy

Používaním magnetickej metly výrazne znížite výskyt nežiadúcich kovových predmetov na letiskovej dráhe a zvýšíte tak bezpečnosť letiska. Magnetická metla je osadená veľmi silnými neodymovými magnetmi.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram