V nasledujúcej tabulke nájdete typy magnetov, ktoré sa štandardne používajú pre kancelárske účely. V prípade záujmu o zaslanie kompletného sortimentu feritových magnetov, nás prosím kedykoľvek kontaktujte.

On-line predaj magnetov

V našom e-shope si vyberiete z bohatej ponuky magnetov

KÚPIŤ OBYČAJNÉ MAGNETY V E-SHOPE KÚPIŤ MAGNETY V PUZDRE V E-SHOPE

Nabídka obyčajných kancelárskych magnetov

Skutočná veľkosť Označenie Objednávaciečíslo Popis
Slabšie
 

Obyčajné kancelárske magnety

FMI-A
(12 x 5)
10402 Izotropný feritový magnet, priemer 12, hrúbka 5 mm, na magnetickej nástenke spoľahlivo udrží 1 ks papieru A4 (záleží na sile plechu magnetickej nástenky)
 

Obyčajné kancelárske magnety

FMI-A
(16 x 5)
10404 Izotropný feritový magnet, priemer 16, hrúbka 5 mm, na magnetickej nástenke spoľahlivo udrží 2 ks papieru A4 (záleží na sile plechu magnetickej nástenky)
 

Obyčajné kancelárske magnety

FMI-A
(20 x 5)
10407 Izotropný feritový magnet, priemer 20, hrúbka 5 mm, na magnetickej nástenke spoľahlivo udrží 3 ks papieru A4 (záleží na sile plechu magnetickej nástenky)
 

Obyčajné kancelárske magnety

FMI-A
(26 x 5)
10406 Izotropný feritový magnet, priemer 26, hrúbka 5 mm, na magnetickej nástenke spoľahlivo udrží 5 ks papieru A4 (záleží na sile plechu magnetickej nástenky)
 

Obyčajné kancelárske magnety

FMI-B
(28 x 15 x 5)
10400 Izotropný feritový magnet, dĺžka 28, šierka 15 a tĺšťka 5 mm, magnetickej nástenke spoľahlivo udrží 5 ks papieru A4 (záleží na sile plechu magnetickej nástenky)
Silnejší
 

Obyčajné kancelárske magnety

FMA-A
(27 x 6)
10310 Anizotropný feritový magnet, priemer 27, hrúbka 6 mm, na magnetickej nástenke spoľahlivo udrží cca 10 ks papieru A4 (záleží na sile plechu magnetickej nástenky)
 

Obyčajné kancelárske magnety

FMA-A
(27 x 10)
10309 Anizotropný feritový magnet, priemer 27, hrúbka 10 mm, na magnetickej nástenke spoľahlivo udrží cca 13 ks papieru A4 (záleží na sile plechu magnetickej nástenky)
 

Obyčajné kancelárske magnety

MVP-30 NdFeB-P 60101 Veľmi silný magnet umiestnený v plastovom púzdre pre jednoduchšie sňatie z nástenky. Udrží až 24 ks papieru A4 (záleží na sile plechu, magnetickej nástenke). Vhodný napr. k uchyteniu veľkých výkresov. Priemer plastového púzdra je 30 mm.

Súvisiace magnety

Magnety farebné

Vyrábame farebné kancelárske magnety v piatich základných farbách (červená, modrá, zelená, žltá, biela). Štandardne dodávame farebné magnety priemeru 15, 16, 20 a 26 mm, hrúbka je vždy 5 mm. Magnety môžete nakupovať priamo z nasledujúcej tabuľky internetového obchodu a to samostatne balené alebo v komerčnom balení po 10tich kusoch. On-line predaj magnetov V našom e-shope si vyberiete z bohatej […]

Magnety v plastovom púzdre

Veľmi silné kancelárske magnety zasadené do plastového púzdra. Na magnetickej nástenke udržia až 25 ks kancelárskeho papieru formátu A4. Sú vhodné napr. na pridržanie veľkoformátových výkresov. Magnety dodávame bez potlače, prípadne s firemným logom MAGSY. Z nasledujúcej tabuľky môžete magnety priamo objednať, pri nákupe magnetov s logom MAGSY poskytujeme výraznú zľavu. On-line predaj magnetov V našom e-shope si […]

Magnety v kovovom púzdre

Jedná sa o Veľmi silný neodymový NdFeB magnet vsadený v kovovom púzdre. Magnet je tak silný, že udrží na magnetickej nástenke až 15 ks kancelárskeho papieru formátu A4. Vďaka ergonomickému tvaru kovového púzdra je magnet príjemný na manipuláciu. Kovové púzdro tiež zvyšuje odolnosť magnetu a znižuje riziko jeho poškodenia. Tieto magnet sme pre vás pripravili v dvoch farebných prevedeniach - […]

Magnetické čísla

V balení sú vždy 3 sady čísiel a znamienok. Magnetické čísla sú výborná učebná pomôcka hlavne pre malých školákov, ktorí sa tak nenásilnou formou hry učia základom matematiky (sčítanie, odčítanie, malá násobilka). Vďaka tejto hre - výučbe, matematika deti naozaj baví. Magnetické čísla dodávame tiež balené v sáčku po jednej sade, aby bylo možné doplňovať chýbajúce symboly. […]