Magnetický separátor nemagnetických kovovTento separátor je zástupcom novej generácie magnetických separátorov a umožňuje separovať aj nemagnetické kovy od kovov magnetických a ostatných nekovových častíc. Separátor je tvorený dopravníkom, na ktorého konci je umiestnený magnetický indukčný valec. Tento valec je osadený veľmi silnými neodymovými NdFeB magnetmi. Metóda separácie vychádza z rozdielnej vodivosti jednotlivých kovov.

 

Konštrukcia separátora nemagnetických kovov

Magnetický separátor nemagnetických kovovPri otáčaní magnetického valca vznikajú vírivé prúdy, v dôsledku čoho sú nemagnetické kovy "odhadzované" od magnetického valca. Nekovový materiál z dopravníku prirodzene odpadáva. Magnetické kovy sú vynášané za os magnetického valca, kde dôjde k ich uvoľneniu.

Každému zákazníkovi vychádzame maximálne v ústrety. Vyrábame na mieru podľa Vašich potrieb. NAPÍŠTE SI O PONUKU NA SEPARÁTOR

Tento výrobok vyvíja a vyrába naša spoločnosť. Montáž a servis vykonávajú naši odborne vyškolení technici.

Potrebujete poradiť? Ozveme sa Vám.
POSLAT DOTAZ

VIACEJ INFORMÁCIÍ NA ŠPECIALIZOVANOM WEBE

Dopravovaný materiál je rozdelený na dve časti:

  • nemagnetické kovy (hliník, meď)
  • nekovový materiál (plasty, papier, drevo, sklo, komunálny odpad)

Možnosti použitia separátora nemagnetických kovov

Hlavné využitie je:

  • v recyklačnom priemysle,
  • pri likvidácii odpadov z elektronických zariadení, káblov atd.

Vyskúšajte indukčný separátor nemagnetických kovov (Eddy current separator)!

Využite náš testovací indukčný separátor! Zdarma vyskúšame priamo váš materiál a výsledok zdokumentujeme. Iba v Magsy tak získáte istotu, že separátor bude pracovať presne tak, ako potrebujete!