Břemenový magnetBremenové magnety MAGSY slúžia k manipulácii s plochým a kruhovým materiálom napr. v dielňach, skladoch hutného materiálu, pri manipulácii s nožničkami, lismi, páliacich a kovoobrábacích strojoch, pri výmenách foriem na vstrekolisoch.

Použitím veľmi silných NdFeB magnetov, dosahujeme veľkých výkonov pri malých rozmeroch bremenových magnetov.

Výhody bremenového magnetu

  • Břemenový magnet při prácimagnet jednoducho "zapnete a vypnete" pákou na jeho bočnej strane.
  • magnetická sila nie je časovo obmedzená
  • nosnosť magnetu 100 - 2000 kg
  • nezávislosť na elektrickej energii
  • minimálne požiadavky na údržbu

Prodáváme iba certifikované magnety

Certifikát SZÚNaše bremenové magnety sú testované Strojárenským skúšobným ústavom v Brne. Každý magnet pred predajom individuálne testujeme a dodávame ho vrátane certifikátu s uvedenou nosnosťou. Každý bremenový magnet spĺňa požiadavky smernice Európskeho partlamentu a Rady 2006/42/ES.

Zaisťujeme operatívne termíny dodania

Dodacia lehota všetkých typov bremenových magnetov je minimálně 72 hodín od obdržania záväznej objednávky, na objednávku dodávame aj nosnosť 5.000 kg.

On-line predaj magnetov

V našom e-shope si vyberiete z ponuky magnetov magnetů

KÚPIŤ BREMENOVÉ MAGNETY V E-SHOPE

Súbory na stiahnutie

Testovanie bremenových magnetov

Testovací zařízení Vykonávame revízne skúšky všetkých typov a značiek permanentných bremenových magnetov. Revízna prehliadka bremenového magnetu sa skladá nielen z kontroly pevnosti všetkých súčastí a ich opotrebenie (zvláštny dôraz kladieme na kontrolu spodnej styčné plochy). Najdôležitejšia časť revízie spočíva vo zmeranie odtrhovej sily magnetu na skúšobnom zariadení (sila, pri ktorej dôjde k odtrhnutiu magnetu od prenášaného bremena).

Pre zaistenie bezpečnosti práce je požadované, aby nosnosť bremenového magnetu bola trojnásobná (teda magnet s nosnosťou 300 kg by mal vyhovieť testu na 900 kg). Samozrejmosťou je, že po vykonaní skúšky vystavíme protokol o skúške.

Doporučujeme u všetkých typov s značiek permanentných bremenových magnetov vykonávať revízne prehliadky 1x ročne.

Pravidelné revízie a skúšky u zdvíhacích zariadení (medzi ktoré patrí aj permanentný bremenový magnet) sú však dôležité aj kvôli predchádzaniu pracovným úrazom. Sme schopní vykonať prípadné opravy bremenových magnetov.

Chcete otestovať magnety?

Obráťte sa na nás. Každému zákazníkovi vychádzame maximálne v ústrety.

DOHOVORIŤ TESTOVANIE